Ga naar home Ga naar informatie over ARGA Bekijk de locaties op de kaart Arga's geborgen vliegtuigen Vind hier informatie over gecrashte piloten Wilt u meer informatie, contact ARGA.

Als u op de foto klikt, wordt u naar de pagina van de betreffende piloot geleid.

Erich Ett, piloot van de Luftwaffe, neergeschoten bij Eefde op 14 januari 1945. Hij vloog met een Me109G-14/AS

George Rudolph Patterson

George Rudolph Patterson, piloot van de RAF, neerschoten bij Terborg. Hij vloog met een Spitfire MkIXB.

Manfred Meurer

Manfred Meurer, piloot van de Luftwaffe, zeer succesvol in het neerhalen van bommenwerpers met zijn Messerschmitt 110G-4 nachtjager. In totaal zou hij 130 missies vliegen en 65 bommenwerpers neerhalen. Op 22 januari 1944 sneuvelen hij en zijn boordmarconist Scheibe als de Heinkel He219 waarin ze dan vliegen in botsing komt met een RAF Lancaster.

Claude Mervin Wheatley Herwen

Claude Mervyn Wheatley, piloot van de Royal Air Force. Hij vloog een Spitfire PR IB N3069 foto-verkennings vliegtuig. Hij werd op 22 maart 1940 neergeschoten door Leutnant Harald Jung en Feldwebel Eduard Koslowski.

Harald Jung, luftwaffe piloot

Leutenant Harald Jung heeft samen met collega Eduard Koslowski, de Spitfire N3069 van Claude Mervin Wheatley neergeschoten. Zij vlogen met de Messerschmitt 109

Feldwebel Eduard Koslowski

Feldwebel Eduard Koslowski heeft samen met collega Leutenant Harald Jung , de Spitfire N3069 van Claude Mervin Wheatley neergeschoten. Zij vlogen met de Messerschmitt 109

Voor meer webdesign, bezoek Aquawebdesign.ga naar de sitemap